NOTA INFORMATIVA:

La Junta Directiva de l'Associació de Veïns de la Massana de Salt ha fet arribar a l'Alcaldessa de Salt aquesta carta:

AJUNTAMENT DE SALT
REGISTRE GENERAL
ENTRADA Nº 1826
Data: 16 FEB. 2010 08:32h

A NA IOLANDA PINEDA I BALLÓ , Alcaldessa de Salt

Hem arribat a la fi d’un període.

Varem començar amb moltes ganes; ganes de treballar en el barri i pel barri, i amb la il·lusió de treballar conjuntament amb l’Ajuntament per a millorar-lo: promoure solucions a possibles problemàtiques existents, promoure accions culturals i educatives que contribuïssin a l’arrelament i millora de qualitat de vida en el barri, promoure la participació dels veïns per millorar el benestar col·lectiu, etc....

Estem contents de les accions que hem dut a terme.

Estem convençuts que la nostra actuació ha estat sempre positiva: exposant problemàtiques, aportant idees, solucions, promovent el diàleg, ... i no amb la intenció de desgastar sinó de sumar.
Pensem que l’Associació té una tasca d’acompanyament. Pensàvem i ens varem creure que podíem ser d’utilitat per a l’Ajuntament. Un Ajuntament que invertís il·lusió i sabés transmetre il·lusió per treballar i fer petites coses al barri; i en aquest treball nosaltres ajudar des de la situació privilegiada de la proximitat.

Hem estat uns innocents??? No sabem si innocents o no, però el que sí sabem es que estàvem il·lusionats de poder treballar pel barri, i ara ens sentim decebuts.

Amb el temps hem vist que l’Ajuntament no creu en nosaltres, que no ve a picar a la nostra porta per treballar conjuntament, que no confia en nosaltres, i per tot això, no ens sentim respectats.

Sols no podem treballar i n’estem una mica cansats. Ens han promès moltes coses, i pràcticament totes han quedat en no res.

Per tot això .... hem decidit invertir els nostres esforços en altres coses, en altres projectes.

I així, decebuts, hem pres la decisió de deixar la Junta Directiva de l’Associació de Veïns de la Massana.


Associació de veïns "la Massana" de Salt
Tel. 657 760 956
http://lamassanasalt.blogspot.com/

aavvlamassana@yahoo.es