Propera Assemblea Extraordinària per escollir nova junta directiva de l'Associació.

L’assemblea serà el proper dia 25 de febrer de 2010 a les 8:30 del vespre a Santa Maria de La Massana (Dr. Ferran 34), amb un únic punt de l’ordre del dia:
· Elecció de la nova Junta Directiva

El passat 10 de desembre es va celebrar l’assemblea anual de socis, amb l’assistència de 43 socis i amb el següent ordre del dia:
· Repàs dels comptes i estat financer de l’Associació
· Resum de les activitats dutes a terme i especialment de la campanya de queixes iniciada recentment.
· Renovació dels càrrecs de la junta (presentació de candidatures)
· Precs i preguntes

Quan es va arribar al darrer punt de l’ordre del dia, la Junta actual va exposar la seva intenció de no voler presentar-se a la renovació, i per tant calia que es presentessin noves propostes.
Segons l’article 15 dels nostres estatuts, els membres de la Junta Directiva exerceixen el càrrec durant un període d’un any, sense perjudici que puguin ser reelegits.
Malgrat que la majoria de socis assistents va expressar el seu desig que l’associació segueixi treballant pel barri, no es va presentar cap candidatura per ocupar els nous càrrecs de la Junta Directiva.

Davant aquesta situació i atès que els càrrecs de la Junta actual tenen vigència fins el març de 2010, es va decidir, per acord dels presents a l’assemblea, que es convocaria una nova Assemblea Extraordinària a finals de febrer per tal de poder, entre tots, trobar una nova Junta Directiva.

La Junta ha de constar d’un mínim de 5 membres : President, Vicepresident, Tresorer i Secretari, a més d’un vocal.

En cas de no presentar-se cap candidatura, l’endemà de l’assemblea, dia 26 de febrer, s’iniciarà el procés de dissolució de l’Associació de Veïns.

El dia de l'assemblea només tindran dret a vot i, evidentment, presentar-se per a qualsevol dels càrrecs d’una candidatura els socis que estiguin al dia del pagament de la quota.
Per tal de facilitar a tots aquells que no estiguin al dia del pagament de la quota i que vulguin pagar-la, es dóna un termini de temps per fer-ho fins el 16 de febrer.