REUNIÓ DELS VEÏNS i L'ASSOCIACIÓ AMB L'AJUNTAMENT

El passat 27 d’octubre una trentena de socis de l’Associació de Veïns de la Massana es varen reunir amb l’Alcaldessa i 4 regidors més (Àrea de Seguretat Ciutadana i Vialitat, Àrea de Serveis a la Ciutat, Àrea de Serveis Generals i Àrea de Joventut) juntament amb l’Inspector en Cap de la Policia Local, a la sala de Plens de l’Ajuntament , per tal de reincidir amb diverses problemàtiques que ja fa temps que incomoden el barri.
Al llarg de l’any ,la Junta ja ha anat treballant, informant i exigint solucions als Regidors responsables de cada àrea en aquelles problemàtiques que anava detectant a traves de les demandes dels veïns. Atès que no s’observaven gaires canvis i que darrerament s’havien incrementat els problemes de convivència per hàbits incívics de determinats individus, és va sol·licitar una trobada amb l’Alcaldessa i els regidors de les àrees afectades per tornar a parlar dels problemes que preocupen als veïns.
La trobada va durar poc més de dues hores i els socis varen poden expressar tot allò que els incomoda, els angoixa i els fa malviure: greus problemes de civisme (bretolades, destrossa de mobiliari urbà, amenaces als veïns, sorolls nocturns, increment de grafits, ....) , degradació dels espais públics , .... A banda també es van fer consultes i propostes per millorar hàbits de conducta i conseqüentment la convivència ciutadana.